Οι υπηρεσίες μας

Προσωποποιημένη Διατροφή

Πλέον η επιστήμη μας δίνει τη δυνατότητα της απόλυτης εξατομίκευσης ενός προγράμματος διατροφικής παρέμβασης.
Η απόλυτη εξατομίκευση επιτυγχάνεται με τη χρήση γονιδιακών αναλύσεων, άμεσης μέτρησης του μεταβολισμού ηρεμίας, ανάλυσης σύστασης σώματος, μετρήσεων που αντλούμε από wearables, όπως τα «έξυπνα» ρολόγια (smart watches) που μας δίνουν τη δυνατότητα απόλυτα εξατομικευμένης συμβουλευτικής και διεξαγωγής διατροφικών πλάνων.
Περισσότερα

Διατροφή σε Παθολογικές Καταστάσεις

Συμβουλές διατροφής και διαιτολόγια για ποικίλες κλινικές καταστάσεις όπως: Νοσήματα του Μεταβολισμού, Καρδιαγγειακά Νοσήματα, Υπέρταση, Διαβήτη, Διαταραχές του πεπτικού συστήματος (κοιλιοκάκη, χολοκυστίτιδα, ΙΦΝΕ, Σύνδρομο Ευερέθιστου Εντέρου) κ.α.
Περισσότερα

Αθλητική Διατροφή

Πρωταρχικός στόχος είναι να εξασφαλιστεί η καλύτερη υποστήριξη της σύστασης σώματος και της αθλητικής απόδοσης μέσω της τροφής η οποία είναι η καλύτερη και αποδοτικότερη πηγή θρέψης του αθλητή.
Περισσότερα

Διατροφή Παιδιών & Εφήβων

Πιστεύουμε ότι τα παιδιά είναι η ελπίδα του κόσμου και γι αυτό επενδύουμε πολλά στον τρόπο που θα τα προσεγγίσουμε και θα τα βοηθήσουμε να υιοθετήσουν υγιεινές συνήθειες διατροφής.
Περισσότερα

Διατροφή στην Εγκυμοσύνη, τον Θηλασμό & την Βρεφική Ηλικία

Η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός αποτελούν μία ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή μιας γυναίκας με ιδιαίτερες διατροφικές απαιτήσεις. Η διατήρηση ενός υγιούς βάρους αλλά και η υιοθέτηση ενός υγιούς πλάνου διατροφής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης εξασφαλίζει την καλή υγεία της μητέρας και του εμβρύου.
Περισσότερα

Έλεγχος Σωματικού Βάρος

Εξατομικευμένα πρoγράμματα διατροφής για απώλεια ή αύξηση βάρους. Συμπεριλαμβάνεται η Ανάλυση Σύστασης Σώματος.
Περισσότερα

HAES- health at every size/ intuitive- mindful eating approach

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής κάνει για πολλούς την απόκτηση αυτού που ονομάζουμε φυσιολογικό βάρος ένα πολύ δύσκολο εγχείρημα. Είναι όμως για όλους μας ο στόχος το «φυσιολογικό» βάρος ή η βελτίωση της υγείας και της ποιότητας της ζωής μας; Υπάρχει η δυνατότητα επίτευξης καλής υγείας ακόμα και αν δεν πετύχουμε το «ιδανικό».
Περισσότερα

Διαδικτυακή Συνεδρία

Η σύγχρονη έρευνα δείχνει ότι η επαφή με τον διαιτολόγο αποτελεί το πιο αποδοτικό εργαλείο στην προσπάθεια βελτίωσης των διατροφικών συνηθειών και διατήρησης ενός υγιούς σωματικού βάρους. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί και από απόσταση. Το κομμάτι της διατροφικής συμβουλευτικής και η διεξαγωγή πλάνου διατροφής δεν απαιτεί την εκ του σύνεγγυς συνεδρία. Πλέον η τεχνολογία μας δίνει τη δυνατότητα μεταφοράς δεδομένων online ενώ κάνει προσιτή την απόκτηση οικιακού εξοπλισμού αυτοπαρακολούθησης.
Περισσότερα

Διατροφικές Διαταραχές

Ο διαιτολόγος αποτελεί αναπόσπαστο μέλος της ομάδας υποστήριξης ατόμων με διατροφικές διαταραχές. Ο ρόλος του είναι να παρέχει συμβουλευτική υποστήριξη, να συμβάλλει στην επίτευξη ποιότητας ζωής και αποκατάστασης της υγείας του ασθενούς, να εντοπίζει τις δυσκολίες και να προτείνει αλλαγές τρόπου διατροφής που μπορεί να είναι βοηθητικές για το άτομο πάντα με τη σύμφωνη γνώμη και τη συνεργασία με το παρακολουθούμενο άτομο.
Περισσότερα