Υλικά (για 4-6 άτομα)

2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 2%

2 κουτ. σούπας ζάχαρη

2 ζελέ

2 ποτήρια ζεστό νερό (για το ζελέ)

1 κονσέρβα ανάμεικτων φρούτων

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ βάζουμε το γιαούρτι και το ανακατεύουμε με σύρμα για να έχει ομοιόμορφη υφή.
  2. Σε ένα άλλο μπολ, φτιάχνουμε το ζελέ με τα 2 ποτήρια ζεστό νερό και τη ζάχαρη και ανακατεύουμε καλά.
  3. Προσθέτουμε το ζελέ στο γιαούρτι ανακατεύοντας έντονα με το σύρμα, για να ενωθεί καλά.
  4. Τέλος, προσθέτουμε και την κονσέρβα φρούτων και συνεχίζουμε να ανακατεύουμε. Βάζουμε το μίγμα σε μία μεγάλη φόρμα ή μικρά φορμάκια και το τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 5-6 ώρες.