Υλικά (για 4 άτομα)

1 κιλό γαύρος

2 ώριμες ντομάτες

5 σκελίδες σκόρδο

4 κουταλάκια ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Μαϊντανό ψιλοκομμένο

Εκτέλεση:

  1. Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας τα κεφάλια.
  2. Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και τη ντομάτα σε ένα μπολ.
  3. Βάζουμε το γαύρο σε ένα ταψί και αφού ρίξουμε το αλάτι το πιπέρι και το λάδι, προσθέτουμε στη συνέχεια το μίγμα του μπολ και ανακατεύουμε.
  4. Ψήνουμε στους 250ο C για περίπου τρία τέταρτα της ώρας.