Υλικά (για 4 άτομα)
1 κιλό γαύρος
2 ώριμες ντομάτες
5 σκελίδες σκόρδο
4 κουταλάκια ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό ψιλοκομμένο
Εκτέλεση:
- Καθαρίζουμε το γαύρο, κόβοντας τα κεφάλια.
- Ψιλοκόβουμε το σκόρδο, το μαϊντανό και τη ντομάτα σε ένα μπολ.
- Βάζουμε το γαύρο σε ένα ταψί και αφού ρίξουμε το αλάτι το πιπέρι και το λάδι, προσθέτουμε στη συνέχεια το μίγμα του μπολ και ανακατεύουμε.
- Ψήνουμε στους 250ο C για περίπου τρία τέταρτα της ώρας.