Υλικά (για 3 μερίδες):
2 φλιτζ. τυρί cottage (πλήρες)
1⁄4 φλιτζ. μέλι
2 κ.σ. φυστικοβούτυρο
2 κ.σ. σταγόνες σοκολάτας
Εκτέλεση:
- Βάζουμε το τυρί cottage, το μέλι και το φυστικοβούτυρο σε ένα mixer/blender και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουν απαλή και κρεμώδη υφή.
- Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας στο μίγμα και ανακατεύουμε καλά χρησιμοποιώντας μια σπάτουλα ή κουτάλι.
- Ρίχνουμε το μίγμα μας στο σκεύος που προτιμάμε και το τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες (μέχρι να σκληρύνει)
- Βγάζουμε το παγωτό μας από την κατάψυξη και το αφήνουμε για 5-10 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου ώστε να μαλακώσει λίγο και να μπορούμε να το καταναλώσουμε.