Υλικά:
600g γιαύρτι 10%
200g κρέμα γάλακτος
ξύσμα πορτοκαλιού (από 1 πορτοκάλι)
150g καρύδια ψιλοκομμένα
150g φιστίκια Αιγίνης ψιλοκομμένα
150g σταφίδες
Εκτέλεση:
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι, με την κρέμα γάλακτος, την άχνη και το ξύσμα πορτοκαλιού με ένα σύρμα χειρός.
- Καλύπτουμε τον πάτο και τα πλαϊνά τοιχώματα μιας φόρμας.
- Αδειάζουμε μέσα στη φόρμα το μείγμα του γιαουρτιού και το στρώνουμε με μία σπάτουλα.
- Διακοσμούμε από πάνω με λίγες σταφίδες και λίγους ψιλοκομμένους ξηρούς καρπούς και βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει πολύ καλά.
- Πριν σερβίρουμε, κόβουμε σε κομμάτια.